Search
Close this search box.

Vergoeding medische pedicure behandelingen

Bent u diabeet, reuma patiënt of hebt u een andere aandoeningen, dan is in sommige gevallen vergoeding mogelijk. U dient eerst naar de huisarts te gaan, die u vervolgens naar de podoloog stuurt. Zo hoeft u de podoloog niet zelf te betalen.

De podoloog bepaald of u in aanmerking komt voor vergoeding en hoeveel behandelingen dat dan zullen zijn. Kijk ook goed in uw polisvoorwaarden of u voor de pedicure behandelingen vergoeding krijgt.

Wij werken met 3 podologen samen: stad en ommeland, H&L UMCG en Voetfactor.

Zorg dus dat uw huisarts u naar 1 van deze podologen praktijken stuurt.  Bij hun kunt u dan doorgeven dat u de pedicure behandelingen bij ons gaat doen. Wij vragen nog wel een eigen bijdrage, omdat wij anders niet een hele behandeling mogen uitvoeren.

Vergoeding ontharen

Wilt u graag van uw overbeharing af?

In sommige gevallen kan dit in aanmerking komen voor vergoeding. Kijk eerst in uw polisvoorwaarden. Bent u aanvullend verzekerd dan kan het in veel gevallen vergoed worden. Let wel even op dat het ook bij de schoonheidsspecialiste mag en niet alleen bij een huidtherapuit.

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS, dit is vaak een voorwaarde van uw verzekering. Na de behandeling krijgt u een kwitantie mee die u kunt inleveren bij uw verzekering. Deze storten het geld terug op uw rekening.

U moet wel eerst de behandeling zelf betalen in de salon.